Contacte-mail:
elena@elenamiron.ro

Program:
Luni -Vineri 9:00 - 20:00 

Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Telefon:
0749036678

Adresa:
Strada Grâului Nr. 21 (aproape de Metrou Brancoveanu)
interfon 31
Sector 4 București

Distanta de la metrou pana la salon este in jur de 150m.

De la metrou se trece prin parcarea de la McDonald's si se trece si de zona lor de joaca pentru copii (este un vaporas). Se va vedea o strada cu sens interzis pentru masini.

Aceea e strada Graului si cam la 100m si pe partea dreapta la nr 21 se afla salonul intr-o vila cu 3 nivele. Nu mai e firma la strada (vreau sa o modific, in cladire la parter spre strada este o firma de bronzat).
Sunati la interfon la nr 31. E suficient sa sunati scurt si va voi deschide poarta care e din metal cu grilaj si este intrare de garaj.
Se intra in curtea acoperita si pe stanga este usa de intrare in cladire din metal cu grilaj si sticla. La parter este receptia firmei de la etajul doi. Cand ajungeti la al treilea etaj ajungeti la mine la salon, apartament 7, prima usa pe stanga. Pe harta pare distanta mai mare, dar nu este. E zona de case.

Daca veniti cu masina dinspre soseaua Oltenitei nu puteti intra direct pe strada Graului, pentru ca e cu sens interzis. Se poate ocoli folosind strazile din imediata apropiere.
In privinta parcarii va rog sa nu parcati pe toata lungimea proprietatii vecine de la numarul 19.

11 comentarii :

Estet Studio spunea...

Distanta de la metrou pana la salon este in jur de 150m.
De la metrou se trece prin parcarea de la McDonald's si chiar la inceputul strazii Graului se afla o splatorie auto. Pe langa spalatorie
cam 100m si pe partea stanga se afla salonul intr-o vila cu 2 nivele.
Un panou puplicitar este fixat pe zid. Se intra in curte si dupa ce veti urca cele doua etaje veti ajunge la mine la salon.
Pe harta pare distanta ca fiind mai mare, dar nu este. E zona de case.
Nu sunt probleme cu parcarea.

Laura spunea...

Buna ziua! Sunt interesata de pensarea sprancenelor, si doresc sa va spun exact care este situatia sprancenelor mele. Acum doi ani de zile m-am incumetat sa ma pensez singura, acasa, seara, in dormitor, cu o lumina nu prea buna, iar rezultatul a fost dezastruos. Am continuat sa ma pensez crezand ca voi ajunge la o forma insa acest lucru nu s-a intamplat. Acum un an, am fost sa ma pensez la salon iar doamna de acolo, a a reust intr-o oarecare masura sa le dea o forma normala, insa nu am mai mers sa ma pensez acolo deoarece criticile doamnei m-au deranjat. Dupa aceea, am continuat sa ma pensez singura crezand ca voi putea mentine forma dar sprancenele mele cresc foarte repede, si trebuie sa le pensez odata pe saptamana. Au o forma acceptabila, insa arcada sprancenei drepte difera de cea a sprancenei stangi doarece la spranceana stanga am pensat prea mult pe deasupra si se cam observa diferenta dintre ele. As dori sa vin la salon pentru o pensare, insa vreau sa stiu daca ma puteti ajuta si daca ar trebui sa le las sa creasca pentru ca dvs sa le dati o forma corecta care sa ma avantajeze. Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc!

Estet Studio spunea...

Vino la mine si cu siguranta vom face sprancenele tale sa arate asa cum iti doresti.

VBC spunea...

As vrea va rog si eu o programare pentru pensat si vopsit gene. Am citit postarea printesei urbane si as vrea sa ajung si eu la dumneavoastra, mai ales ca dintotdeauna m-am pensat singura. Multumesc mult!

Estet Studio spunea...

Pentru programare te rog sa ma suni pe numarul acesta: 0749036678 sau lasa-mi un e-mail la estetstudiomedia@gmail.com. Merci.

Unknown spunea...

As dori sa stiu ce tratamente exista in clinica dumneavoastra pentru cicatricile post acneice,va multumesc!

Estet Studio spunea...

@Alina Nicoleta Serban

Bună Alina, un tratament eficient pentru această problemă este Derma Peel de la Skeyndor care este indicat în tratarea petelor, a ridurilor fine de expresie, a micilor cicatrici și a semnelor lăsate de acnee și oferă tenului un aspect uniform și luminos.

Dacă vrei să citești mai mult despre el intră pe link-ul acesta: http://estet-studio.blogspot.ro/p/tratamente.html#derma.

Elena

Miki spunea...

Cat costa un tratament anti acnee ?

T_Ioana spunea...

Pentru cele din provincie, care nu prea au sanse sa ajunga curand in Bucuresti, ce recomandati?!

Anonim spunea...

Mai sunt locuri libere pentru pensat pana la Craciun?

Estet Studio spunea...

Da, mai sunt.

Trimiteți un comentariu