Interviu cu Uana Teglaș
Buna fetelor,
Ocazional o sa postez câte un interviu în care vorbesc cu clientele mele despre experiența lor la mine la tratamente cosmetice și stilizare sprâncene. Să-mi spuneți ce părere aveți despre ideea asta.


Oana Teglaș are 25 de ani și este însoțitoare de bord. Ne-am cunoscut în anul 2012, atunci când a venit pentru prima dată la mine, la pensat. De atunci este clientă fidelă și, din acest motiv, am rugat-o să îmi răspundă la câteva întrebări despre experiența pe care a avut-o la salonul Estet Studio în tot acest timp și ce anume o determină să se reîntoarcă.

Îți mai amintești când ai venit pentru prima dată la mine, Oana?

Da! Am ajuns prima oară la tine în anul 2012, după ce am citit, pe diferite bloguri de beauty, câteva articole despre salonul Estet Studio și despre sprâncenele pe care le faci să arate așa cum nu mai văzusem înainte. Pentru că pensatul reprezintă un procedeu destul de delicat pentru mine (nu am încredere să mă las pe mâna oricui pentru acest serviciu), când am văzut pozele din articolele respective, am decis să îmi fac o programare. Am ajuns în salonul tău foarte sigură că voi pleca de acolo extrem de mulțumită și fără vreo teamă în ceea ce privește rezultatul. Finalul a fost, într-adevăr, conform cu așteptările, sprâncenele mele au fost în concordanță cu trăsăturile și cu ceea ce mi-am dorit legat de formă și grosime. Acestea au fost și motivele care m-au făcut să revin, de atunci, lunar!


Ce anume îți place la felul în care lucrez?

Că ții cont de preferințele mele pe care le corelezi cu tactica ta de lucru. Astfel,  rezultatele se văd ușor în pozele de tipul before & after.  În plus, pentru că aveam un ten cu probleme, mi-ai sugerat tratamentul pe care îl oferi în salon, ca alternativă la ceea ce încercasem eu până atunci pentru a vindeca acneea. În trecut, avusesem niște experiențe nu tocmai plăcute cu tratamentele cosmetice și eram reticentă vizavi de această variantă, nu voiam să o încerc neapărat. Cu toate astea, am zis să mai dau o șansă și-n februarie 2014 am făcut primul tratament cosmetic anti-acnee în salonul tău. După aproximativ 4-5 luni, timp în care am venit la tine o dată la 3 săptămâni, tenul s-a curățat vizibil. De atunci, vin o dată pe lună, și pentru pensat, și pentru tratament de menținele a tenului.


De ce ai recomanda altor persoane să vină la Estet Studio?


Cel mai bun motiv este că rezultatul muncii tale se vede pe tenul meu. Nu este o metodă care vindecă peste noapte, dar perseverența clientului și abilitățile tale duc spre rezultatele dorite, pe care eu le garantez cu experiența proprie.

Un clip cu Oana la stilizare.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu