Sprancene: Primul Pensat vs. Pensat #5


Buna fetelor!
Astăzi vreau să vă arăt un pensat pe o față cu frunte lată și înaltă iar cu arcadă mai pronunțată. Aceste sprâncene se doresc a fi pe un format mai gros, poziționare pe orizontală și cu o arcuire lină. Pensate pe o arcuire pronunțată, alungeau și mai mult trăsăturile și luându-se și din grosimea lor, nu mai păreau importante pe o frunte înaltă.

La prima ședință am căutat să le poziționez pe orizontală și din acest motiv, inițial sunt scurte. Știam că se va obține lungime treptat. Lăsând firele care urmau să umple arcuirea, am început să le conturez pe un format mai gros, chiar dacă inițial cea din stânga este mai groasă față de cea din dreapta (îmi convenea grosimea celei din stânga).
De-a lungul a cinci ședințe, timp în care sprâncenele s-au refăcut ca și goluri și desime, s-a lucrat la noul format urmărit de mine și dorit de clientă. Încrederea clientei mi-a permis să fac aceste modificări, deoarece a înțeles că e nevoie de timp și că primele pensaturi sunt o trecere spre ce ne dorim. În timp ce filmam am observat o mică diferență (două, trei fire în plus pe arcuirea celei stângi), situație remediată imediat dar am uitat să le filmez din nou.

Dacă te regăsești în aceste trăsături (față ovală, sprâncene prea arcuite, frunte înaltă) te rog să-mi spui cum ai rezolvat situația în legătură cu sprâncenele. Iar dacă aveți întrebări, păreri sau sugestii puteți să-mi lăsați un comentariu mai jos sau să-mi trimiteți un e-mail.







1 comentarii :

guest spunea...

wow...

Trimiteți un comentariu