Sprancene Reconstruite




Trăsăturile sprâncenei:
Culoare: șaten
Grosime: medie
Desime: bună
Arcuire: naturală potrivită
Tundere: foarte putin
Vopsire: da

La aceste sprâncene refacerea a constat în completarea lor pe partea de deasupra. Nu mai aveau nici grosime iar formatul a avut de suferit prin pensarea lor mai mult decât trebuie pe acele zone. Arcuirea sprâncenelor a fost potrivită și nu a fost nevoie de o schimbare și doar de definire. Le-am vopsit și pentru că am dorit să dea impresie de fardate, nu am șters vopseaua ce a prins pe piele.

Specificatie: pozele sunt de la sedinte diferite, fiind nevoie de timp pentru refacerea lor.




8 comentarii :

Diana Munteanu spunea...

Superbeeee!!!!
Foarte natural efectul..felicitari!

Estet Studio spunea...

Mă bucur că iți plac. Mulțumesc.

Elle spunea...

D-na Elena, am ajuns pe blogul dvs. cautand cu ardoare pe cineva care ar putea sa-mi faca sprancenele frumoase.Am ramas uimita la cazurile pe care le-ati rezolvat, si va admir foarte mult viziunea, talentul si munca. Imi place foarte mult forma si look-ul pe care le-ati dat acestor sprancene, ale mele sunt cam la fel cu cele initiale ale acestei fete,doar ca mai rare;cand eram mica le-am pensat eu subitre, ca asa era moda in liceu, apoi le-am lasat sa creasca, nu au mai crescut mult, iar apoi am fost la cosmetica unde iarasi a jumulit. Acum sunt nepensata de mult,dar ele sunt tot rare si firave. As dori f mult sa ma programez la salonul dvs, insa este o mica problema pt ca nu stau in Buc. Doresc sa va intreb, as putea sa va trimit o poza cu situatia initiala pe un e-mail personal, sa va dati cu parerea ce ati putea face, ati avea timp? Nu as vrea sa bat drumul degeaba daca sprancenele mele nu au sansa de reusita...Va multumesc anticipat, astept un raspuns daca doriti! Toate cele bune!

Estet Studio spunea...

Mulțumesc pentru aprecieri. Este o idee bună să-mi trimiți poze cu tine nepensată și-ți voi putea spune ce este de făcut. Aștept pozele pe e-mail: estetstudiomedia@gmail.com.

Elle spunea...

Va multumesc pentru raspunsul prompt, D-na Elena! V-am trimis un mail.

Nattali spunea...

Buna ziua. Dar poza nu este facuta in aceeasi sedinta, deoarece se vede ca inainte este machiata cu albastru la ochi,si in plus nu are aceeasi cercei in ambele poze..deci efectul obtinut, este real obtinut, dar dupa mai multe sedinte, nu dupa prima. O zi frumoasa!

Estet Studio spunea...

Esti foarte atenta la detalii, pozele sunt de la sedinte diferite. A fost nevoie de timp, dupa cum vezi in prima poza, pentru a lasa spranceana sa creasca. Cele mai multe cazuri de refacere/reconstructie sunt de la sedinte diferite, uneori uit sa mai specific acest fapt.

Nattali spunea...

Multumesc pt raspuns, lucrez in domeniu si este f greu sa faci clietna sa inteleaga ca e important ca intre sedinte sa renunte la "a lua macar firele de jos" si sa vina constant la curatare si ca dureaza putin pt a umple golurile facute de un pensat incorect. Succes in continuare!

Trimiteți un comentariu