Pensat si Vopsit Sprancene Blonde/Saten Deschis





Ceau din nou,

În cazul acestor sprâncene care sunt mai deschise la culoare fac următorul lucru: le pensez pană la un punct și le vopsesc. Aplic vopseaua exact pe forma pe care doresc sa o dau sprâncenelor și când o șterg am un format mai vizibil și pot să mă iau după el. Altfel este mai greu de lucrat. Pe arcadă abia se vedeau firele înainte de vopsit, pe când după e altceva. Furnizoarea mea de vopsele îi spune culorii pe care am folosit-o în acest caz "coniac". E o vopsea care mie îmi place să o folosesc blondelor și șatenelor deschis. Când doresc să evidențiez forma fără să risc să închid nuanța sprâncenelor, acest "coniac" e foarte potrivit. După ce am șters vopseaua mă întorc la pensat și la stabilit forma acum că nu mai trebuie ghicită, ci se vede. Dacă nu aș fi vopsit-o as fi ajuns la ce doream deși ar fi fost mai greu. La final sprâncenele ar fi bine pensate, deși formatul nu s-ar vedea așa cum trebuie, ar fi fost porțiuni mai închise altele mai deschise și nu s-ar vedea un tot unitar.

Dacă aveți întrebări în legătură cu vopsirea sprâncenelor vă aștept să mi le puneți - mai ales la blonde e o operațiune mai delicată.

Servus și în curând sper să revin cu un tutorial despre vopsirea sprâncenelor. Deși pare o operațiune simplă și chiar e, sunt câțiva pași ce trebuie știuți.



6 comentarii :

Alex spunea...

Nu contest sub nici o forma profesionalismul doamnei Elena dar in acest caz modelul (si cand spun model ma refer la domnisoara din imagini cu acel minunat abajur :)) si cu ochi superbi ) face ca totul sa para mai deosebit decat se poate observa.

Estet Studio spunea...

Nu prea inteleg la ce te referi. Fata din poza trimisa este intradevar frumoasa.

alii spunea...

in primul rand vreau sa iti spun ca faci o treaba foarte buna si imi place tot ce am vazut aici , pe blog. in al doilea rand as vrea sa te intreb ce recomanzi in cazul unor sprancene negre, ce vopsea, cum le deschizi culoarea?

Estet Studio spunea...

Mulțumesc pentru apreciere. În privința sprâncenelor brunete este mai delicata treaba. Deși vopsesc mult nu am făcut decolorări până acum. Am mai încercat să le deschid din vopsea și uneori se obține o nuanță mai deschisă dar de multe ori nu. Mai ales în cazul celor brunete cu un fir puternic, din vopsea nu se deschid.

ioanad spunea...

si totusi, care este solutia in cazul unei persoane brunete pentru a se deschide culoarea sprancenelor? recomandati decoloratul sau mai curand folosirea unei vopsele de par (blond)? sunt bruneta si mi-am deschis parul, dar sprancenele prezinta contrast comparativ cu nuanta parului....care e solutia?

Estet Studio spunea...

Din pacate nu am nici o solutie. Si eu le am brunete si acum mi-as dori sa fie mai deschise dar nu indraznesc sa le decolorez. Iar vopseaua nici nu se vede daca pun culoare mai deschisa.

Trimiteți un comentariu