Sprancene Perfecte 6 (Perfect Eyebrows 6)Anca este clienta mea încă dinainte de a avea blogul și a face poze înainte și după un pensat. A câștigat pe blogul Cameliei (care a fost draguță și a găzduit un giveaway pentru mine) o ședință de stilizare sprâncene.
 Așa ne-am cunoscut și de atunci vine constant la mine. De la ea și alte cliente a apărut ideea de a posta articole cu poze înainte și după pensat, pentru a prezenta într-un mod cât mai obiectiv rezultatele pe care le obțin. Ideea am pus-o în practică și pozele au convins (sau poate că nu?) persoane care la rândul lor căutau o soluție în cazul propriilor sprâncene.
În situația în care stilul meu li s-a potrivit m-au vizitat și pentru mine a fost o plăcere să mă ocup de sprâncenele lor și să le conduc spre forma dorită. Adică forma potrivită feței dar adaptată așteptărilor clientei (mai groase, mai subțiri, arcuite mai lin sau într-un unghi mai pronunțat, etc..).
Anca a fost de părere că ar fi mai bine să-i pun poza cu toată fața pentru a se vedea mai bine în ce măsură i se potrivesc. În cazul ei a fost nevoie de ușoare corecții și de căutare a formei, dar ținând cont că a fost deja la mai multe ședințe, am avut timp să ne hotărâm pe ce formă îi stau mai bine.
Asta e varianta care i-a plăcut cel mai mult.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu