ÎntrebăriDaca aveti intrebari la care nu v-am raspuns aici va rog sa lasati un comentariu la adresa mea de e-mail: estetstudiomedia@gmail.com.

1.) Daca sprancenele au fost pensate pe o forma nepotrivita la cat timp se poate veni la refacerea lor?

     In functie de ritmul de crestere al firelor cam dupa 3 saptamani de la ultimul pensat. Chiar si mai repede in unele cazuri, atunci cand nu se doreste a sta nepensata, iar firele cresc repede.


2.) In cat timp pot ajunge sprancenele la o noua forma?

     In unele din clipurile prezentate am ajuns la un rezultat multumitor din prima sedinta. De cele mai multe ori, in functie de ritmul de crestere al firelor, sunt necesare cateva sedinte. Pe parcursul acestei perioade de refacere sprancenele vor arata din ce in ce mai bine.

3.) Se face si pensat intretinere?

     Consider intretinere, pensatul la o saptamana sau maxim doua.

3a.) Cand se stabileste ca s-a ajuns la forma finala/potrivita?

     Atunci cand sprancenele se potrivesc atat de bine cu celelalte trasaturi faciale, incat par firesti.


4.) Cand se recomanda a fi vopsite?

     Eu ma "ajut de vopsea pentru a creea intensitate (1 nuanta in plus) sprancenelor, care desi frumos conturate nu prea se vad. In perioada de refacere golurile din spranceana pot fi atenuate vopsind puful existent. Vopseaua o folosesc doar atunci cand este necesara.


5.) Cum se executa dezinfectia in salon si sterilizarea instrumentelor?

     Nimic nu este mai important decat de a oferi un serviciu in siguranta maxima in ce priveste sanatatea.
Pentru suprafete si mic instrumentar se foloseste Isorapid-spray si Mikrozid. Sunt produse biocide cu actiune rapida si spectru larg asupra:

  • Bactericid, fungicid - 60 sec
  • MRSA - 60 sec
  • Tuberculocid, micobactericid - 60 sec
  • Hepatita B. C. - 30 sec
  • HIV - 30 sec
  • Coronavirus - 30 sec
  • Virus gripal de tip A - 30 sec
  • Adeno Virus - 60 sec
  • Papovavirus - 60 sec

     Desdeman pure gel - pentru dezinfectia si sterilizarea mainilor, cu aceeasi actiune dar e conceput pentru maini, evident dupa spalare inainte de fiecare client.

     Instrumentarul de la mani/pedi, pensetele dupa ce au fost spalate/curatate, dezinfectate cu produse biocide se introduc in pupinel pentru sterilizare la 180°C timp de ora.  

12 comentarii :

Cristina spunea...

Buna ziua!
Am citit undeva ca pentru pensat folositi ceara, si penseta. As vrea sa-mi fac o programare, dar as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema daca as alege doar penseta, sau cumva rezultatul e influentat? ies ma bine cu ceara? multumesc mult!

Estet Studio spunea...

La orice pensat folosesc penseta. Forma intotdeauna o lucrez din penseta. Ceara(special conceputa pentru zone sensibile), o folosesc ca o metoda ajutatoare si anume: cand exista foarte multe fire de eliminat, pentru ca este mai putin traumatizant pentru piele si clienta sa se smulga ~30 de fire dintr-o singura miscare, evident printr-o tehnica corecta, decat fir cu fir, cand exista puf mai inchis sau dimpotriva deschis la culoare dar vizibil si greu de prins cu penseta.
Pe scurt pot spune ca depinde de la caz la caz, depinde de sprancene si cat de des se vine la pensat. Pentru cineva care vine la pensat la o saptamana sau doua se poate poate face din penseta, dar pentru cineva care vine o data pe luna sau chiar mai rar cu ceara rezultatul este mai bun si chinul clientei mult mai mic.

Anonim spunea...

Buna. Imi puteti spune mai exact unde este localizat salonul? Bloc ceva? Multumesc

Estet Studio spunea...

Salonul îl găsești la adresa de pe pagina asta: http://estet-studio.blogspot.co.uk/p/contact.html, e situat într-o vilă la etajul 2 interfon 5.

Anonim spunea...

Problema mea este ca am sprancene subtiri si rare. Ce pot face in acest caz? As vrea sa le dau o forma pentru ca recurg zilnic la creion si fard, fara ar fi ca si inexistente si nu as vrea sa le tatuez.Multumesc.

Estet Studio spunea...

Poti ajunge la mine la studio sa vad despre ce e vorba si ce se poate face?

Anonim spunea...

buna ziua! Chiar astazi am fost la cosmeticiana pentru a-mi curata sprancenele dar mi le-a stricat...cu ce produse pot accelera cresterea firelor de par?

Anonim spunea...

Am sprancenele prea negre pentru parul meu blond. Cum as putea sa le deschid la culoare?

andreea georgescu spunea...

Buna ziua. Cum pot grabi cresterea sprancenelor pensate excesiv multi ani?

Anonim spunea...

Ce fel de vopsea folosesti pentru sprancene ?

Anonim spunea...

Sprancenele crescute dezordonat se mai pot remedia?

Estet Studio spunea...

@19 martie 2015, 10:46 Un specialist cu siguranta ca da.

Trimiteți un comentariu