Tanara de 13 Ani la Primul Pensat





Trăsăturile sprâncenei:
Culoare: șaten
Grosime: mare
Desime: foarte bună
Arcuire: de stabilit prin pensat
Tundere: da
Vopsire: nu

Vă prezint o schimbare bine venită pentru o puștoaică de 13 ani, care se află la cel de-al doilea pensat din viața ei; era puțin încordată (în urma cu un an mai încercase o dată). Mama ei mi-a spus că ar dori o formă potrivită cu fața dar și cu vârsta ei. Într-adevăr este de dorit să se țină cont de vârstă. În general naturalețea este bine venită, iar la vârste atât de fragede este obligatorie. Grosimea sprâncenelor ușor dezavantajează și înăsprește trăsăturile de altfel delicate ale acestei fete. Cu multă atenție stabilesc o altă grosime, o arcuire ce să avantajeze și o finisare a firelor din tuns, deoarece sunt prea lungi. În final sprâncenele îi pun în valoare prospețimea trăsăturilor. Mult mai relaxată s-a privit în oglindă și a întrebat-o și pe mama ei cum i se par. Îmi place când sunt solicitată de mame pentru primele pensaturi ale fetelor lor. La această vârstă, dacă nu sunt îndrumate mai ales de mame, se pot face greșeli și sprâncenele devin o problemă când de fapt dacă sunt bine lucrate ele devin un atu.




4 comentarii :

dorinag spunea...

Vai, pare alta persoana! Schimbarea e foarte mare, insa in bine! :)

Ii sta asa frumos pensata asa! :)

Nici eu nu sunt de acord cu pensatul de la varste asa fragede, insa in cazul ei ii inaspreau trasaturile, asa ca era nevoie.

Cred ca e schimbarea care imi place cel mai mult pana acum :)



O zi frumoasa!

http://www.anotherside-of-me.com/

Estet Studio spunea...

Da Dorina, o schimbă mult. E o fata frumușică dar din cauza sprâncenelor care dominau fața ei celelalte trăsături nu ieșeau în evidență. Ce mult contează o proporție corectă a sprâncenelor pe fata noastră.

Mulțumesc și mă bucur că iți place schimbarea asta.

Dragonfly make-up & accesories spunea...

Asta da schimbare !!!

Estet Studio spunea...

Multumesc!

Trimiteți un comentariu