Sprancene Perfecte 7 (Perfect Eyebrows 7)





O formă mai interesantă, pentru că aceste sprâncene sunt pe un format orizontal, fără arcuire și destul de aproape de ochi. Clienta mea își dorea foarte mult să aibă sprâncene arcuite așa cum vedea la alte fete dar ale ei nu prea se aranjau în acest fel.
Foarte important în acest caz a fost să le repoziționez în așa fel încât să creez un spațiu mai mare între ochi și sprâncene și să obțin și arcuirea dorită de clientă și absolut necesară. Rezultatul este de la al doilea pensat.
Pentru a obține o formă ceva mai intensă, vopseaua am lăsat-o sa prinda puțin și pe piele. Clienta își dorea acest lucru. Aceste sprâncene sunt încă în formare, dar ca poziționare și arcuire, am obținut ceea ce își dorea clienta venind la mine.
M-a bucurat reacția ei când s-a privit în oglindă și le-a văzut, surprinsă, încântată...







3 comentarii :

Teea spunea...

Felicitari pentru rezultat! sunt foarte frumoase sprancenele!
As dori sa intreb daca vopsirea sprancenelor este absolut necesara pentru un finish perfect, ca cel de mai sus?... sau e suficient pensatul corect si eventual o pudra pt sprancene? 

Intreb deoarece, mie nu imi surade ideea de a vopsi sprancenele si nici de a folosi o pudra sau un creion pentru sprancene. Mi-ar placea sa am sprancenele pensate corect, insa fara a aplica produse cosmetice. Rezultatul final, in acest caz, mai este unul similar celui de mai sus? sau doar o pudra pt sprancene sau un creion sau vopsolea lor le poate sublinia si mai mult forma frumoasa? 
multumesc! mult succes in continuare!

Estet Studio spunea...

Mulțumesc! În cazul acestor sprâncene era necesar vopsitul lor, dar am articole în care arată perfect definite doar din pensat fără nici un produs cosmetic, deci se poate. Împreună cu clienta în funcție de așteptări, dorințe și personalitate caut să obțin acel rezultat care să o bucure și să fie ceea ce-și dorește. 

Estetstudiomedia spunea...

Sprancene pensate 7 sau sprancene perfecte 6 sant nevopsite.

Trimiteți un comentariu