Sprancene: Pensat #2 vs. Pensat #3


Bună fetelor,
În decembrie v-am prezentat aceste sprâncene după al doilea pensat. Așa cum am promis vă prezint evoluția acestor sprâncene la al treilea pensat. A trecut o lună de la vizita clientei, dar sprâncenele se păstrează ca și format foarte bine, așa cum se vede în imaginile dinainte de pensat. Am păstrat formatul pe o arcuire foarte lină pentru că am simțit că i se potrivește cu personalitatea și bineînțeles cu fizionomia ei. Zonele cu fire mai rare se refac într-un ritm normal și încet încet vor fi tot mai pline. Foarte ușor vopsite pentru a creea intensitate pe toată lungimea lor, sper că mi-am atins scopul de a le pune în valoare și clienta să fie mulțumită de noul format.

P.S. Pentru că lumina naturală îmi bate din partea dreaptă, observ la filmulețele pe care le fac, că sprânceana care e mai puțin luminată se vede ca fiind mai închisă, iar pe începutul arcuirii ca fiind mai groasă comparativ cu cealaltă care e bine luminată. Inițial m-am gândit că poate e o greșeală din pensat, dar văzând că se repetă exact aceeași situație, am înțeles de unde această diferență, contează mult cum cade umbra pe fața clientei.


4 comentarii :

S00ryna87 spunea...

ati folosit si creion? par mai lungi

Estetstudiomedia spunea...

Nu folosesc creion sau fard pentru sprancene, dintr-un motiv foarte simplu, vreau sa le prezint asa cum pot fi tranformate doar din pensat. Lungime obtin din pensat si vopsit . Daca vreau sa obtin lungime, puful sau firele mai deschise la culoare din codita le vopsesc odata cu spranceana. 

JullyWithLove spunea...

A iesit super :X

Estetstudiomedia spunea...

Multumesc mult.:)

Trimiteți un comentariu