Sprancene brunete pensate


Sprâncene puternice ca și intensitate groase, dese, lungi și cu fire negre și ușor crețe. Foarte vizibile cu atât mai important de aranjat. Subțiate mult pe arcada și groase spre nas, nu erau pe proporția corectă. Aceste sprâncene, este important să rămână groase, dar realizând un echilibru între partea de început și zona arcuită.
Deocamdată la acest prim pensat, linia pe arcuire de dedesubt parcă se termină brusc. Cred că până la următorul pensat acea zonă o să se reumple cu firele necesare continuării acestei linii. Important este și tunsul lor, pentru a înlătura partea creată a firelor și a obține o așezare uniformă a lor.


2 comentarii :

Bebelushaaa spunea...

am si eu o mica intrebare pt aceste sprancene negre ( asa sunt si ale mele ) as ptuea folosi fardul de sprancene de la oriflame Beautiful eyebrows? 
este acesta http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21241.
sunt bruneta...

Estetstudiomedia spunea...

Am vazut ca in trusa este o noanta inchisa si una mai deschisa. Tinand cont ca esti bruneta cred ca noanta inchisa este potrivita pentru sprancenele tale.De ce vrei sa le conturezi din fard, nu le ai dese? Uneori e greu sa le faci din fard.

Trimiteți un comentariu