Sprâncene perfecte [Perfect eyebrows]




Clientă nouă cu sprâncene dese si cu formă pierdută. Am lucrat la poziționarea, grosimea si arcuirea lor. Tunse si vopsite sprâncenele obținute o schimbă complet.

Voi ce părere aveti?





10 comentarii :

Miu Miu spunea...

Arata incredibil :X

Estet Studio spunea...

Multumesc! Mă bucur că ți-a plăcut. La următorul pensat am mai schimbat câte ceva și i-a stat chiar mai bine. Lucrând pe aceleași sprancene caut să obțin forma cea mai potrivită cu trăsăturile clientei și treptat rezultatul este cel dorit.

IORDART spunea...

Mai frumos arata cele nevopsite....cele vopsite se vede ca sunt false...dar am vazut ca se poarta foooarte tare in ziua de azi "falsul" si "exageratul" care duc spre vulgar

IORDART spunea...

Oricum, priceperea ta este incontestabila, sa nu intelegi gresit...forma e super reusita si potrivita fetei :)

Mariana spunea...

waw! felicitari! schimbarea o intinereste :)

Moneek_monik spunea...

vopsite nu-mi plac, parca sunt facute cu creionul cum vezi la o groaza de piti in bucuresti

Estet_Studio spunea...

Este adevarat că nevopsite arată mai bine.
Orice sprânceană vopsită, a doua zi arată mai bine, pentru că acel contur fals se șterge de pe piele. Si în cazul unui machiaj filmat de aproape, totul poate părea prea intens (pori deschiși, pigment prea mult, fondul de ten ca o mască, pudra ca o făina) iar filmat de la o distanta rezonabilă așa cum privim pe cineva de la doi-trei metri, se vad trăsături mai bine puse în valoare și nimic nu mai pare prea mult. Chiar și în cazul unui machiaj natural cu atât mai mult în cazul unui machiaj care se dorește a fi mai vizibil.
Acesta a fost un prim pensat al clientei la mine, între timp am mai îngroșat putin forma, am mai schimbat la arcuire, nu am mai considerat că este necesară vopseaua. Este o continuă cautare, ce se poate adăuga sau elimina atunci când se lucrează pe sprâncene cu atât mai mult când sprâncenele trebuie sa compună un tot unitar.

Estet Studio spunea...

Asa este, nevopsite sunt mai naturale. Sunt dese si culoarea este ok, asa ca nu era necesar sa fie vopsite. Dar, clienta le-a vazut ca fiind usor subtiri si am folosit vopseaua ca un mic artificiu, de a le face mai intense, ca sa se vada mai groase. Clienta este bruneta cu par lung si de la distanta era bine. Nu le-am filmat cu aceiasi lumina si acesta este un motiv pentru care se vad asa diferite si cele vopsite par artificiale.

mihaela pojogu spunea...

rezultatul este unul foarte bun!

Estet Studio spunea...

Mulțumesc!

Trimiteți un comentariu